- Autor: giace
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Tofu marinovaný plátek | 170 | 
| Tofu natural | 170 | 
| Okurka salátová | 150 | 
| Cibulka jarní | 28 | 
| Fazolové lusky mražené | 100 | 
| Solamyl bramborový škrob | 15 | 
| Olej olivový | 20 | 
| Shiitake sušené | 20 | 
Energetická hodnota celkem: 3448 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 56, 
                                                        Tuky (g): 46, 
                                                        Sacharidy (g): 48,
                                                        SAFA (g): 13,
                                                        Cukry (g): 20,
                                                        Vláknina (g): 11,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 862 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









